Stoelen- en biertips uit Gent

Foto op pfauth.com
I went to Gent and all I got were two lousy pictures of chairs. De eerste zie je hierboven, de tweede, van de perfecte bioscoopstoel, zie je hier. In die heerlijk comfortabele stoel zag ik het zeer oncomfortabele The Iron Lady over het leven van Margaret Thatcher. Na afloop liep ik depressief de prachtige binnenstad van Gent in, denkend dat alles wat je doet in het leven voor niets is. Al modelleer je jouw land tot jouw ideaalbeeld, dan nog eindig je zielig en alleen. Bovenstaande stoeltjes zag ik op de Invasie van Gent en verdreven die sombere gedachten snel, want ze riepen associaties met de perfecte parkdag op. Bestellen kan op bakzit.be (en koop er meteen wat koelelementen bij). Aan te bevelen inhoud: dit lichte (3,5%) biologische (heel hip in Gent) biertje: Biolégère. Getest in het heerlijke café Vooruit. Meer tips voor Gent vindt u uiteraard op mijn Foursquare. Cheers.

Author: Ernst-Jan Pfauth

Ernst-Jan Pfauth is mede-oprichter en uitgever van De Correspondent. Hij is geobsedeerd door innovatie in media en journalistiek. Daar schrijft hij elke zaterdagmorgen een nieuwsbrief over, waar ruim 2.400 vakgenoten op geabonneerd zijn.

1 thought on “Stoelen- en biertips uit Gent”

  1. Fijn dat Gent je bevalt. Ik heb ook een Foursquarelijstje van Gent: https://foursquare.com/amoorie/list/ghent-for-4sqcities-president. En binnenkort krijgen we zelfs een échte 4SQ city badge!

Hoe denk jij hierover?