Sluit je aan bij het leesclubje van Herman Brusselmans

De jongens van literair tijdschrift Das Magazin veranderen zaterdagavond 18 mei Amsterdam in een leesclub.

Negentwintig auteurs spreken vijfentwintig van hun lezers. Eentje krijgt zeventig extra volgelingen te zien. Ik citeer de organisatoren:

Elk goed festival verdient een eregast. Iemand die van zilveren schaaltjes eet, met palmbladen toegewoven wordt en middels een speciaal programma extra veel van zichzelf blootlegt. Op het Das Magazin Festival is dat Herman Brusselmans, man van duizend romans en wilde lokken. Tijdens de festivalavond zal hij in de Melkweg worden ontvangen en zijn oeuvre (en met name zijn meest recente boek Mogelijke memoires) belichten aan de hand van vragen van de gelukkige aanwezigen en filmfragmenten – College Tour meets Zomergasten. Voor deze leesclub deluxe zijn er extra plaatsen beschikaar, honderd in totaal.

Ik probeer die leesclub deluxe in goede banen te leiden, dus laten we meteen ter zake komen. Morgenochtend om 11 uur begint de voorverkoop HIER. Je ontvangt het boek van Brusselmans en meld je zaterdagavond 18 mei in de Melkweg. Schrik niet als er na de leesclub nog honderden mensen de zaal binnenstromen, want er volgt een feestje. Tot dan!

Author: Ernst-Jan Pfauth

Ernst-Jan Pfauth (1986) is the cofounder and CEO of The Correspondent, an ad-free journalism platform that has over 60,000 paying members. He lives in New York with his family.

Share your knowledge