Sex, Blogs & Rock-‘n-Roll

Pfauth schrijft ijzersterk. Kristalhelder, losjes, bijna ritmisch en zeer persoonlijk. Ontzettend knap. Geweldige avonturen die lezen als een schelmenroman. – Matthijs van Nieuwkerk

Toegegeven, het lijkt op het eerste gezicht raar: een boek over bloggen. Zo’n klassiek medium met daarin verhalen over een modern medium. Gelukkig heb ik er een goede motivatie voor: ik wil het blogevangelie verspreiden en een boek is daar zeer geschikt voor. Lezers nemen meer tijd, zijn geconcentreerd en hebben geen probleem met 45.000 woorden.

Sex, Blogs & Rock-‘n-Roll
is een persoonlijk verhaal – een jongensboek, eigenlijk – over wat vier jaar bloggen mij bracht. Zoals schrijven op de Verenigde Naties, de wereld rondreizen met The Next Web, een internationale blogconferentie organiseren en bloggen bij nrc.next. Daarnaast staan er strategieën en praktische blogtips in het boek.

Thomas Rap, een fonds van de Bezige Bij, geeft Sex, Blogs & Rock-‘n-Roll uit. De paperback van 206 pagina’s ligt sinds augustus 2010 in de winkels. Je kan het boek ook bij bol.com bestellen.

De boekpresentatie

De boekpresentatie draaide om de ‘netwerkrevolutie‘. Internetondernemer Boris Veldhuijzen van Zanten, het Strawberry Earth-koppel Mette te Velde en Ikenna Azuike en de man achter Times Square to Art Square Justus Bruns vertelden hoe zij nieuwe media inzetten om de wereld mooier te maken. Het feest in Studio-K werd prachtig vastgelegd door Punkmedia:

Lees ook: het handboek Gij Zult Bloggen (2012)