Nieuwsbrief over intentioneel leven

Hi! Ik ben Ernst-Jan Pfauth, en in het dagelijks leven CEO van De Correspondent, maker van het Dankboek en host van Een Podcast over Media.

Elke maand schrijf ik een nieuwsbrief over mijn pad naar financiële vrijheid en hoe dat me helpt bij intentioneel leven.

Ik deel mijn nieuwe ervaringen en inzichten met je en probeer deze te vertalen naar praktische tips zodat jij ook stappen kunt zetten.

Lees je net als 4.500 anderen mee?

Een nieuwsbrief als duwtje in de rug

Ik geniet enorm van het schrijven van deze maandelijkse nieuwsbrief. Het is een soort openbaar notitieboekje over dat wat me opviel en waar ik veel aan had. Ik deel goede boeken die ik las en praat bijvoorbeeld over hoe belangrijk een accountability partner voor me is.

Op elke editie krijg ik veel mailtjes terug van leden en ze vertellen me vaak dat de nieuwsbrief ze net dat zetje gaf om te beginnen aan iets wat ze al lang uitstelden. Dat vind ik geweldig om te horen.

Alles wat de moeite waard is, stellen we in eerste instantie vaak uit.

Denk aan een business plan dat je al lang in een la hebt liggen, maar je durft de stap naar ondernemerschap nog niet te wagen. Dat ene moeilijke gesprek waarvan je weet dat je het met een vriend moet voeren. Of het maken van je eigen financieel plan.

Als mijn nieuwsbrief je over dat hobbeltje heen kan duwen, vind ik dat heel waardevol.

Zeker als je ondertussen wat praktische tips voor je reis naar financiële onafhankelijkheid meepakt.

Lees je ook mee? Schrijf je hieronder in:

Je ontvangt als welkomstmail een overzicht van de beste stukken die ik tot nu toe over intentioneel leven en financiële vrijheid schreef.

Heb je eerst nog vragen over mijn maandelijkse nieuwsbrief? Mail me op ernst@pfauth.com.